Københavns Tekniske Skole Nørrebro

 

Fakta

Bygherre
Københavns Tekniske Skole (KTS) 
Adresse
Frederiksborgvej 20, København N 
Land
Danmark 
Areal
3.000 m2 
Årstal
2015 - 2016 
Anlægssum
4,5 mio. 
Entrepriseform
Hovedentreprise
 
 
Indsats
Bygherrerådgivning
Totalrådgivning
 
 
Type
Læring
Offentlig
 
 
Karakteristika
Renovering
 
 

Facaderenovering af historisk fabriksbygning

AI har for Københavns Tekniske Skole udført facaderenovering på en af skolens undervisningsbygninger på Frederiksborgvej på Nørrebro. Renoveringen indeholdt gennemgang af murværk, udskiftning af sålbænke samt omfattende betonreparationer. 

Madam Blå

Bygningen fungerede tidligere som Glud & Marstrands fabrik, der producerede forskellige produkter af tin og emaljeret køkkentøj, bl.a. den velkendte Madam Blå Emalje. Glud & Marstrand blev etableret i 1879 af blikkenslager Poul Glud (1850-1924) og isenkræmmer Troels Marstrand, og emaljeværket var i produktion frem til 1966.

AI har i planlægningsfasen varetaget projektering af opgaven, licitation samt kontrahering med entreprenøren. Vi har desuden varetaget ekstra undersøgelser af byggeriet for afklaring af, om overfladebehandlingen var blyholdig.

Brugerorientering under udførelse

I udførelsesfasen har AI forestået fagtilsyn samt byggeledelse med løbende gennemgang af tid, kvalitet og økonomi. Byggeprojektet indeholdt tæt brugerkoordinering med skolen samt et ugentligt møde med repræsentant fra skolen. Lærerne er løbende blevet orienteret om forventede støjgener og arbejdet på byggepladsen i forbindelse med udførelsen.

Medarbejdere