Urban House - koncepthotel

 

Fakta

Bygherre
Pandox AB 
Adresse
Colbjørnsensgade 5 - 11, København 
Land
Danmark 
Areal
8.325 m2 
Årstal
2014 - 2015 
Anlægssum
32 mio. 
Entrepriseform
Hovedentreprise
 
 
Indsats
Arkitektrådgivning
Bygherrerådgivning
Ingeniørrådgivning
 
 
Type
Hoteller
 
 
Karakteristika
Renovering
 
 
Samarbejdpart.
Krook & Tjäder  

Det tidligere Omena Hotel i København, beliggende Colbjørnsensgade 5-11, er blevet ombygget til Urban House, som er et helt nyt koncepthotel i Danmark. 

Konceptet er en hybrid mellem et hotel og et hostel fra hipster miljøet, hvor man køber sig en seng i et simpelt værelse, men til gengæld har en masse fællesarealer at opholde sig i. Fællesarealerne indeholder en række forskellige faciliteter, som er omdrejningspunktet for høj aktivitet og liv blandt hotellets gæster.

Da Omena Hotel var et bemandingsfrit hotel uden reception, har man skulle omforandre hele stueetagen i de 2 bygninger med ny reception, restaurant, bar, kiosk, opholdsrum og pentry køkken (køkken til frit brug for hotelgæster). Fællesarealerne indeholder derudover et vaskeri, bibliotek- og pool rum, spilleværelse, stilleværelse med plads til fordybelse, biograf, live scene og en Tattoo Shop.  

Gæsteværelser og badeværelser er renoverede, og der er foretaget en refurbishment af alle gæsteværelser. I det nye koncept opererer man med bunk beds (køjesenge), og derfor er antallet af senge steget væsentligt fra ca. 460 til 913 sengepladser. Der er implementeret mekanisk ventilation i hele hotellet fordelt på 4 anlæg.

Projektet er udført under stramt budget.

Medarbejdere