Børnehuset Kufferten

 

Fakta

Bygherre
Frederiksberg Ejendomme 
Adresse
Tesdorpfsvej 25, Frederiksberg 
Land
Danmark 
Areal
750 m2 børnehave + legeplads 
Årstal
2013 - 2014 
Anlægssum
28 mio. 
Entrepriseform
Hovedentreprise
 
 
Indsats
Arkitektrådgivning
Bygherrerådgivning
Ingeniørrådgivning
 
 
Type
Offentlig
 
 
Karakteristika
Energirigtigt
Nybyggeri
Renovering
 
 
Samarbejdpart.
GHB Landskabsarkitekter  

Ved omlægning af den midlertidige institution, Børnehuset Kufferten på Tesdorpfsvej på Frederiksberg, til permanent institution, har AI har ydet tværfaglig bistand i forbindelse med den endelige realisering af projektet.

Der er blevet lagt et nyt naturskifertag på den næsten 100 år gamle, fredede bygning. For at forbedre indeklimaet og mindske varmeudgifterne er tag- og skunkrum blevet isoleret, og ovenlysvinduerne er blevet udskiftet.
Derudover er eksisterende vinduer blevet renoveret, samtidig med at der er monteret nye forsatsrammer. Brystninger bag radiatorer er ligeledes blevet efterisoleret, og der er blevet isoleret mod krybekælder. 
Udenfor er der etableret et flot, nyt udetoilet med pusleplads og en komplet ny legeplads.

Projektet er udarbejdet i samarbejde med GHB Landskabsarkitekter. 

 

Medarbejdere