Lyngby Magasin-Fog & Lyngby Kulturhus p-anlæg

 

Fakta

Bygherre
Q-Park Danmark A/S 
Adresse
Lyngby 
Land
Danmark 
Areal
Torv - 40 parkeringspladser p-hus - 265 parkeringspladser 
Årstal
2009 - 2010 
Anlægssum
7 mio. 
Entrepriseform
Hovedentreprise
 
 
Type
Erhverv
Infrastruktur
Planlægning
 
 
Karakteristika
Renovering
 
 

De primære mål med renoveringen af Magasin-Fog Torv var at skabe en ny plads foran Magasin og Fog og optimere de eksisterende parkeringsfaciliteter.
Derudover var det et ønske at forbedre de forskellige kundefaciliteter og tekniske anlæg samt etablere et mere sikkert og åbent område med plads til alle.

På torvet blev etableret en ny plads med stenbelægning, som strækker sig fra strøget, Lyngby Hovedgade, ned til den eksisterende plads ved Kinopalæet.

Det eksisterende p-hus og kælder blev facadeafrenset med ny belysning, skiltning og p-udstyr for at sikre et mere lyst og venligt p-hus.

I kælderen introducerede vi bomanlæg for at skabe et bedre flow og kundeoplevelse.

Derudover er ny opmærkning i et opdateret layout med til at optimere parkeringsforholdene. Alle indvendige overflader, installationer og andre komplementerende komponenter er renoveret eller udskiftet. 

Medarbejdere