Rantzausminde Efterskole

 

Fakta

Bygherre
Rantzausminde Efterskole 
Adresse
Efterskolevej 10, Svendborg 
Land
Danmark 
Areal
3.000 m2 
Årstal
2012 - 2013 
Anlægssum
26 mio. 
Entrepriseform
Fagentreprise
Storentreprise
 
 
Indsats
Totalrådgivning
 
 
Type
Boliger
Kultur
Læring
Uderum
 
 
Karakteristika
Energirigtigt
Nybyggeri
Renovering
 
 

Ny helhedsplan og plads til flere elever

Rantzausminde Efterskole har siden Anden Verdenskrig undervist unge mennesker i demokrati, medier og kommunikation. Skolen er knopskudt med nye tilbygninger og ombygninger gennem en årrække og fremstår i dag uden sammenhæng.

Projektet består af en helhedsplan, som udføres i etaper af hensyn til skolens drift under ombygningerne. 1. Etape har indeholdt ombygning af skolens demokratiske samlingsrum. Det nye samlingsrum er udformet som en stor muslingeskal i tegl, der kan rumme 120 siddende elever.

Delprojekter under helhedsplanen

Delprojekter under helhedsplanen omfatter: Ombygning af eksisterende gymnastiksal til filmfremvisning, lyd- og tv-studier, administrative kontorer, møderum og lærerarbejdsrum. Nybygning af elevboliger. Ny skærmet sportsbane. Ny demokratisk plads med inspiration til bevægelse. Udbygning af kantine. Nyt kursussted. Ombygning af skolens demokratiske samlingsrum.

Projektet har omfattet

• Arkitektrådgivning
• Ingeniørrådgivning
• Totalrådgivning
• Bygherrerådgivning
• Energirådgivning
• Rådgivning i bæredygtighed
• Planlægning
• Ombygning
• Nybyggeri
  

Medarbejdere

  • Dennis Storm

    Afdelingsleder Afd. Odense, Bygningskonstruktør

  • Tomas Snog

    Kreativ Direktør, Partner, Arkitekt MAA