Gadekæret

 

Fakta

Bygherre
BO-VEST 
Adresse
Ishøj 
Land
Danmark 
Areal
680 boliger / 10.000 m2 
Årstal
2009 - 2014 
Anlægssum
450 mio. 
Entrepriseform
Hovedentreprise
 
 
Indsats
Arkitektrådgivning
Energirådgivning
Ingeniørrådgivning
Totalrådgivning
 
 
Type
Boliger
Uderum
 
 
Karakteristika
Energirigtigt
Præmieret
Renovering
 
 
Samarbejdpart.
BOGL  

Vundet konkurrence

I konkurrence med White, Domus, Nova 5 og JJW blev AI valgt som totalrådgiver. Bygherren BO-VEST skrev blandt andet i sin tilbudsvurdering:
"Det har været udslagsgivende for tildelingen, at AI med underrådgiver Sven Algren Landskabsarkitekter har været bedst inden for underkriterierne proces, organisation og miljø".

Fornyelse til 680 boliger for 450 mio.

Energirenoveringen og ombygningen omfatter sammenlægning af boliger, forbedret indeklima, tagrenovering, nye badeværelser, nye vinduer, ny tagfod, efterisoleret krybekælder, betonreparationer, sokkelisolering, renovering af træværk og opgradering af udearealer. I forbindelse med nye badeværelser udskiftes vand, afløb, varme og ventilation.

Nyt indgangsparti med integreret energiløsning

AI har til opgaven bl.a. udviklet et nyt indgangsparti, der indeholder et integreret ventilationsanlæg med varmegenvinding. Løsningen skaber et bedre indeklima og lavt energiforbrug med en minimal rørføring i boligerne.

Dialog med beboerne

Gennem hele projektet har dialogen med beboerne haft høj prioritet. Igennem workshops i den tidlige projektering er beboerne inddraget med mulighed for direkte indflydelse på konkrete forhold i projektet. Derigennem er opnået et bredt ejerskab i projektet fra start til slut. 

Medarbejdere