Albo Plejecenter

 

Fakta

Bygherre
Albertslund Kommune 
Adresse
Albertslund 
Land
Danmark 
Areal
6.000 m2 
Årstal
2008 - 2013 
Anlægssum
12 mio. 
Indsats
Arkitektrådgivning
Ingeniørrådgivning
Totalrådgivning
 
 
Type
Boliger
Institutioner
 
 
Karakteristika
Energirigtigt
Renovering
 
 

Renovering og modernisering af Albo Plejecenter

Udfordring: At renovere og modernisere Albo Plejecenter og sikre et godt indeklima, et lavere energiforbrug og et arkitektonisk løft.

På Albo Plejecenter har vi bl.a. tegnet nye løsninger på vinduer og skodder, der både løser lys, luft og solafskærmning med energieffektive og naturlige midler. Det har skabt lyse plejeboliger, bedre indeklima, et lavere energiforbrug og et generelt arkitektonisk løft til facaden.
  
I forbindelse med renovering af tagfladen har vi herudover integreret/ombygget eksisterende ventilationsanlæg, som oprindeligt var placeret udvendigt på tag.

Den nye tagflade er udført med en svag rejsning - en tilpasning, som muliggjorde at skjule det eksisterende ventilationsanlæg med tilhørende kanalnet.

Tagfladen fremstår således d.d. som en enkelt homogen enhed uden synlige forstyrrende komponenter.

 

 

Medarbejdere