Nyindretning af Anton Rosen Villa

 

Fakta

Bygherre
Rasmus Nøtrup 
Adresse
Kong Georgs Vej, Frederiksberg 
Land
Danmark  
Areal
300 m2 
Årstal
2000 - 2005 
Anlægssum
 
Entrepriseform
Fagentreprise
 
 
Indsats
Arkitektrådgivning
Bygherrerådgivning
Ingeniørrådgivning
Totalrådgivning
 
 
Type
Boliger
Erhverv
Uderum
 
 
Karakteristika
Præmieret
Renovering
 
 

Anton Rosens Villa fra 1903

Udfordringen var at skabe en ny og tidssvarende indretning af Anton Rosens Villa fra 1903. Bygningen er oprindeligt opført som villa for professor Edmund Jensen i Jugendstil. Villaen er blevet restaureret og mange originale detaljer er bevaret. Den nye indretning fremstår i samspil med villaens oprindelige udsmykning og på samme høje kvalitetsniveau. De nye rum og trapper fremstår i nyt og moderne design uden at overdøve den oprindelige stil.

Erhverv i baghuset

Baghuset er blevet indrettet til kontor, møderum og opholdsrum for 20 personer.

Projektet præmieret

Nyindretningen er blevet præmieret af Frederiksberg Kommune.

Medarbejdere