Hoteller

 

VELFUNGERENDE SAMSPIL MELLEM HOTELDRIFT OG HOTELRENOVERING

Med absolut spidskompetence inden for drift, vedligehold og renovering af hoteller samt øje for helheden, sikrer AI Hotel Division det vigtige samspil mellem hoteldrift og igangværende renoveringsarbejder på større og mindre hoteller.

 

Vi tilbyder projektstyring, udførelse af alle former for hotelopgaver og traditionelle rådgivende ingeniørdiscipliner. Vores solide erfaring – med at sikre en god proces og en klar logistik gennem et helt projektforløb – er den bedste garanti for, at hele processen bliver en positiv oplevelse med så få gener som muligt. Dette gælder for eksempel renovering af hele eller dele af hotellet, mens hotellet stadig er i drift.

 

Derudover har vi specialiseret os i forskellige hotelopgaver, der blandt andet omfatter rådgivning ved hotelovertagelser, kontraktfornyelser for hoteller, due-diligence-rapportering m.v.

 

ETABLERING AF NYT HOTEL OG INDKØB

I forbindelse med nyetablering af hoteller står vi også gerne for at udstyre hotellet med det helt rigtige inventar, som opfylder kundens behov, hvilket både omfatter inventar og øvrigt udstyr – kendt som FF&E (Fixed Furniture & Equipment) – samt logistikken i forbindelse med dette. Det samme gælder for driftsudstyr – kendt som OE (Operative Equipment).

 

Sidst – men ikke mindst - varetager vi også meget gerne indkøb i forbindelse med hotelprojekter. I langt de fleste tilfælde kan vi i den sammenhæng opnå betydelige besparelser for kunderne ved at sikre optimale indkøbsprocesser.

 

AI Hotel Division tilbyder følgende til hoteller og restaurationer:

Projektstyring
Projektledelse
Myndighedskontakt

 

Divisionen har stor erfaring med del- og totalløsninger for:

Lobbies
Gæsteværelser
Teknik (ventilation, køl, vand, varme m.v.)
Pool, spa & fitness
Restaurant- og butiksområder
Møde- & konferencefaciliteter
Køkkenfaciliteter samt elevatorer
Facader og tag
Udendørsområder, herunder parkeringsanlæg