Bæredygtighed

 

Bæredygtighed fra design til drift

Bæredygtigt byggeri er en fremtidssikring, der øger bygningernes værdi og gør dem mere attraktive for investorer, ejere og brugere - både på kort og lang sigt. AI arbejder målrettet med udvikling af bæredygtige bygninger, bebyggelser og byområder. Vi har uddannede konsulenter inden for bæredygtigheds-certificeringen DGNB, og vi har mere end 60 arkitekter, ingeniører og konstruktører, der arbejder med at integrere bæredygtige løsninger i byggeriet. Vores håndtering af hele processen fra design til drift giver hel­hedsløsninger med fokus på totalværdi og bæredygtighed.

 

På vej mod bæredygtighed

Der er stort fokus på fyrtårnsprojekter, der kan vise alle de ideale løsninger. Men det er i alle de almindelige projekter, det virkelige slag for bæredygtighed skal vindes. Vi tror på de små skridts værdi, og i alle projekter forsøger vi at inddrage bæredygtighed og gøre det lige en tak bedre end minimumskravet. Vi er på vej mod bæredygtighed, og små forbedringer bringer os hele tiden et skridt nærmere målet.

 

AI er medlem af:

Green Building Council Denmark

Nordic Build

Gate 21 sustainable future forum

 

AI råder over en bred vifte af bløde og hårde kompetencer inden for både miljø-, ressource-, økonomi- og social bæredygtighed og udfører bl.a.:

Totalværdi vurderinger med Totalværdimodellen

Lokal håndtering af regnvand (LAR)

Genbrug af regnvand

Totaløkonomi beregninger på bygningsdele og løsninger

Vurdering af miljøbelastning fra materialer

Indeklima, analyser og optimering

Lav-energi byggeri

Passivhuse