Skoler skal have inspirerende og overraskende rum

AI Arkitekter & Ingeniører har ansat Lars Lindeberg til at drive tegnestuens forretningsområde for skoler. Med Lars får AI en markant arkitekt med en klar holdning til skolebyggeri, og han glæder sig at arbejde i AIs stærke samarbejdskultur og skabe solide samarbejdsalliancer med byggebranchens rådgivere og entreprenører.

Lars Lindeberg 1

Lars har stor erfaring med skolebyggeri og er kendt i branchen som en ildsjæl, der kæmper for at skabe inspirerende læringsmiljøer og fælleskabsdannende, inkluderende rum til skoleelever.

Hos AI Arkitekter & Ingeniører arbejder vi med FN’s verdensmål nr. 4, der handler om at skabe kvalitetsuddannelse til alle. Lars vil være foregangsmand, når det handler om bæredygtige tiltag i skolebyggeriet, og i sin tilgang til projekterne vægter han brugerinddragelse højt.

Medbringer stor erfaring på skoleområdet
Lars har tidligere været partner hos JJW, hvor han har ledet afdelingen for Læring og Kultur. På samme tegnestue har han som sagsarkitekt stået i spidsen for det visionære byggeri Skolen i Sydhavnen. Før sin tid hos JJW har Lars blandt andet været ansat hos Henning Larsen Architects og Dorthe Mandrup Arkitekter.

Som privatperson har Lars brugt de sidste år på private byggeprojekter. I den forbindelse har han dyrket noget af det, der er hans drivkraft som arkitekt – kærligheden til håndværket og til materialers forskellighed, når det kommer til taktile og stoflige kvaliteter.

Lars Lindeberg 2

AI er netop i gang med en større transformation på Gilbjergskolen i Gilleleje, hvor fællesskab og læring mødes i et stort læringscenter til elever fra indskoling og udskoling.