Erfaren bygningskonstruktør, Odense

Trives du i en travl hverdag i et kreativt tværfagligt miljø, hvor du kommunikerer med mange forskellige faggrupper og tager ansvar for krævende projekter? Og har du lyst til at blive en del af en virksomhed i vækst, hvor udviklingsmulighederne er mange, og din nytænkning er med til forme din egen arbejdsplads?

· Er du erfaren bygningskonstruktør med min. 3 års erfaring med at projektere i Revit?
· Har du lyst til at arbejde i en rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed, som tænker tværfagligt, utraditionelt og visionært?
· Har du lyst til at arbejde med spændende projekter inden for bl.a. boligbyggerier, hoteller og skoler?

Jobbet
Vi søger en bygningskonstruktør til AI’s afdeling i Odense, med erfaring og flair for byggetekniske løsninger og projektering. Vi forventer, at du er i stand til at arbejde selvstændigt såvel som i teams, samt du har en kritisk og struktureret tilgang til projekterne og kan overholde deadlines. Det er et plus hvis du har erfaring med både renovering og nybyggeri. Stillingen kan eventuelt indeholde mulighed for byggeledelse / fagtilsyn.

En vigtig del af hverdagen består også af projektarbejde sammen med kollegerne i København for at sikre maksimal vidensdeling i og udvikling af organisationen. Du vil opleve en flad organisation med korte kommandoveje og nærværende ledelse. Du vil referere direkte til afdelingslederen i Odense.

Faglige kompetencer
· Minimum 3 års erfaring med at projektering og detailprojektering i Revit
· Kendskab til Bips og IKT
· Er god til at samarbejde på tværs af fagligheder
· Gode kommunikative evner, og du taler og skriver dansk

AI tilbyder
· Projektarbejde med kollegerne i København for at sikre maksimal vidensdeling i udvikling af organisationen
· En flad og positiv organisation, hvor der er kort fra tanke til medarbejder og for de forskellige faggrupper i virksomheden
· Et spændende arbejde i et godt fagligt miljø med gode kollegaer og med mulighed for videreuddannelse
· Et meget attraktivt domicil i Odenses havnemiljø i lyse og moderne rammer
· Attraktiv frokostordning
· Løn efter kvalifikationer

Hvis ovenstående har fanget din interesse, bedes du snarest muligt sende din motiverede ansøgning og CV til AMBIZZION, der varetager rekrutteringsprocessen på vegne af AI Arkitekter & Ingeniører via vedlagte link ”Søg stillingen”.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Kim Rune
Larsen, mobil 2010 5858 eller Peder Vester Henriksen, mobil 5329 6929.

Om AI Arkitekter & Ingeniører
AI er en multidisciplinær tegnestue, hvor knap 95 kreative og visionære medarbejdere bidrager til bæredygtige og energirigtige løsninger indenfor markedssegmenterne skole, bolig og hotel. Kulturen er båret af samarbejde, nytænkning og brugerinddragelse – vi stræber efter, at medarbejderne har de bedste betingelser for arbejdsglæde, tryghed og lysten til at afprøve nye ideer. Når du arbejder hos AI Arkitekter & Ingeniører tager du del i det fælles ansvar for at skabe bæredygtig udvikling. AI arbejder således aktivt med FN’s verdensmål.

Vores tværfaglige profil gør os til branchens bedste samarbejdspartner. Vi er vant til at se en byggesag fra mere end en vinkel, og derfor har vi nemt ved at forstå både vores bygherrer og samarbejdspartnere.