Motalavej i Korsør vil tilbyde nyt og varieret boligudbud

AI Arkitekter & Ingeniøer har vundet et stort tilbud og skal i nærmeste fremtid være med til at gennemføre en større helhedsplan for BoligKorsørs afdeling 21. Afdelingen er i daglig tale er kendt som Motalavej, og området i Korsør er officielt listet som et af de 16 hårdeste ghettoområder i Danmark.

AI er totalrådgiver på sagen og leverer både arkitekt- og ingeniørrådgivning. Tilbudet er vundet sammen med totalentreprenør Enemærke & Pedersen og et underrådgiverteam bestående af Skanding a/s, der skal stå for ingeniørrådgivning af konstruktioner, og Masu Planning, der skal varetage landskabsarkitektrådgivningen.

I forbindelse med helhedsplanen indgår, der ligeledes beboerinddragelse om materialevalg og landskabsprojekt. Byggeriet har en varighed fra primo 2018 til ultimo 2020.

Se mere om projektet og dets omfang her

IMG 4924

AI arbejder i øjeblikket med tilsvarende helhedsplaner:

Henriksgården

Bærhegnene

Buskehøj

Hos AI har vi stor fokus på FN’s Verdensmål, og i forbindelse med denne sag har vi fokus på mål 11: Bæredygtige byer og lokalsamfund. Dette verdensmål handler om at gøre byer, lokalsamfund og bosættelser inkluderende, sikre, robuste og bæredygtige.

http://www.verdensmaalene.dk/maal/11