Building Awards 2018 - Vi er nomineret!

Juryen til Building Awards 2018 har fundet frem til finalisterne, der alle har haft fokus på FN’s Verdensmål og et bedre byggeri i Danmark. Der er ialt 27 finalister nomineret til priser i 9 forskellige kategorier.

Finalisterne er danske bygherrer, entreprenører rådgivere, arkitekter og byggematerialeproducenter, der har gjort en ekstraordinær indsats med alt fra nye måder at bruge materialer på til energisparende projekter med fokus på miljø og cirkulær økonomi - alt sammen med udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling.

Amalie

TALENTPRISEN – AMALIE SOPHIA LAURIDSEN, BYGNINGSDESIGNER
For bygningsdesigner Amalie Sophia Lauridsen handler arkitektur ikke om glamour og prestige, men om at hjælpe beboere i almennyttige boligselskaber til at optimere deres boligsituation gennem renovering. Amalie skal have talentprisen for at bruge sine faglige evner samt sin empati og entusiasme til at forbedre livet for beboere i almene boligbebyggelser. 

4S9A0239

BYUDVIKLINGSPRISEN - Sundholm Syd, København
Fællesskab og godt naboskab er kerneværdierne i Sundholm Syd. Den bærende ide bag projektet på den oprindelige gartnerigrund har været, at vise vejen frem for fællesskaber og grønne tiltag. Med frodige grønne udearealer og store træer og små pixihaver mellem husene, har det givet beboerne et unikt fællesskab. Boligerne er opført i mindre enheder med uderum og fællesrum, så naboskabet bliver nært og overskueligt.