Rejsegilde på Københavns nye luksushotel

AI Nobis Hotel Kbh

I går var der rejsegilde på det kommende Nobis Hotel Copenhagen på H.C. Andersens Boulevard. AI Arkitekter & Ingeniører er totalrådgiver på den bevaringsværdige ejendom, der tidligere husede Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Den 5.500 m2 store ejendom blev bygget i 1903 og er tegnet af arkitekt Martin Borch, som var Kongelig Bygningsinspektør i København fra 1903-1923, og bygningen er blandt de første betonbyggerier i København. Bygningen har stået tom, siden Musikkonservatoriet flyttede ud i sommeren 2008. 

AI er totalrådgiver for både arkitekt- og ingeniørydelser i forbindelse med ombygningen af den gamle bygning til et nyt femstjernet hotel. Hotellet udvikles i samarbejde med den svenske arkitekt- og designvirksomhed Wingårdhs, som er ansvarlig for hotellets design.

Bygningen har krybekælder, underetage, 1. og 2. sal, som traditionelle etager, samt to etager i taget. Der er tillige mezzanin i 1. og 2. sal. 

Hotellet skal have ny indretning og disponering med ca. 80 hotelværelser samt elevatorer, produktionskøkken og restaurant. Der skal laves komplet nye installationer og ny varmecentral.

Hotellet åbner september 2017.

Du kan læse mere om Nobis Hotel Copenhagen her.

Læs mere om projektet her.