Byens borgere er rykket ind i Borgernes Hus

Odense har fået et smukt og lysende hus dedikeret til byens borgere.
24. november åbnede huset dørene for offentligheden, og i nedenstående video fortæller AI's kreative direktør om tankerne bag huset. Borgernes Hus ligger i forlængelse af Odense Banegård og rummer blandt andet bibliotek, borgerservice samt frivillighedscenter. Huset er blevet til ved en transformation af det eksisterende banegårdscenter, og ud over et forvandlet indre har bygningen også fået en ny, broncefarvet facade.

 

 Facade Nat _12.2017

 

Et imødekommende hus

Gyldne og naturlige materialer, smuk lyssætning og en varm atmosfære karakteriserer Borgernes Hus. Om dagen reflekteres dagslyset i den broncefarvede facade, og om aftenen lyser huset op i nattemørket, når projektørlys rammer den gyldne facade. Indenfor fungerer en stor gylden og oplyst trappe som et samlende element, der gør det nemt at finde rundt og opdage de mange muligheder, som huset byder på.    

Læs mere om AI's arbejde med Borgernes Hus her

Læs mere om Borgernes Hus her