3 x prækvalifikation Sjælland, Fyn & Jylland

AI er prækvalificeret til 3 boligprojekter på Sjælland, Fyn & i Jylland.

Danmarkskort Red 2

Lejerbo Startbo – totalentrepriserammeaftale med enkelt aktør

Scandi Byg og AI er prækvalificeret til Lejerbos totalentrepriserammeaftale Startbo. Lejerbo vil med Startbo-konceptet give mulighed for udvikling af små, attraktive basisboliger til en lav husleje, der henvender sig til lejere, som i dag har svært ved at komme ind på det etablerede boligmarked og særligt til unge førstegangslejere. Rammeaftalen forventes at blive aktuel for 1200-1500 boliger over rammeaftalens løbetid på 4 år. 

40 nye bæredygtige almene familieboliger i Årslev - Fyn

Dansk BoligByg, AI og Sweco er prækvalificeret til at afgive bud på ny bebyggelse i Årslev på Lensvej for Civica. Boligerne skal have en stærk bæredygtig profil, og det bagvedliggende projekt skal som minimum opfylde de krav, der skal til for at opnå sølv-certifikat i henhold til Green Building Council Denmarks DGNB-certificering. Opgaven udbydes i omvendt licitation med en fast økonomisk ramme på DKK 49.000.000 ekskl. moms.

Helhedsplan - afd. 3 Østerled i Horsens - Jylland

Helhedsplan - afd. 3 Østerled i Horsens - Jylland

AI og MOE er prækvalificeret til renovering af afd. 3 Østerled i Horsens for Horsens Sociale Boligselskab. Afdelingen skal renoveres/ombygges som led i fremtidssikring. Boligtyperne vil efter ombygningen bestå af:

   36 stk. renoverede familieboliger
   48 stk. tilgængelighedsboliger
   14 stk. renoverede tagboliger
   4 stk. nye tagboliger

Renoveringen gennemføres med støtte fra Landsbyggefonden og Horsens Kommune.