VVS-ingeniør søges til interdisciplinær tegnestue

AI er et rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma, der arbejder med arkitektur, energi og integreret bæredygtighed. Vi er fordelt på fagområderne arkitektur, ingeniørdesign (konstruktion, VVS og el), byggeledelse, bygherrerådgivning, drift og vedligeholdelse, energi- og bæredygtighedsledelse. Vi beskæftiger i dag ca. 65 medarbejdere.

Vores virkefelt er bolig- og kontorbyggeri, skoler, erhvervsskoler, institutioner, hoteller mv. Vi løser opgaverne i et tværfagligt, tæt og uformelt samarbejde mellem de enkelte afdelinger.

Vi søger en ny medarbejder til projektering af traditionelle VVS-installationer i både nybyggeri og renoveringsprojekter. Derudover ser vi gerne, at du har viden om kloak og mindre anlægsarbejder.

Det er vigtigt, at du har solid teknisk viden, men vi søger både unge og mere erfarne kandidater med interesse for VVS-arbejde, indeklima, energiforhold og integreret bæredygtighed.

Vi bor i store, lyse lokaler med udsigt over Københavns Havn og tilbyder et spændende arbejde i et godt fagligt miljø med gode kollegaer og med mulighed for videreuddannelse. Derudover tilbyder vi frokostordning, løbeklub, kajakklub, badmintonklub og motionsrum.

Hvis ovenstående har fanget din interesse, bedes du sende din ansøgning snarest muligt, da vi kigger dem igennem løbende. Ansøgning og CV mailes til ai@ai.dk mærket ”VVS-ingeniør” i emnefeltet. Uddybende information kan fås hos afdelingsleder Steen Mortensen på telefon 2124 4873. 

Ansøgningsfrist er mandag den 20. april 2015.