Urban House - nyt koncepthotel indviet i København

Urban House Hotel Proj2 Blog

Nyt koncepthotel er indviet i Colbjørnsensgade 5-11. AI har foretaget totalrenovering af det tidligere Omena Hotel til det nye Urban House, som er et helt nyt koncepthotel i Danmark.

Konceptet er en hybrid mellem et hotel og et hostel fra hipster miljøet, hvor man køber sig en seng i et simpelt værelse, men til gengæld har en masse fællesarealer at opholde sig i. Fællesarealerne indeholder en række forskellige faciliteter, som er omdrejningspunktet for høj aktivitet og liv blandt hotellets gæster.UH Ground Floor CMYK Magazine BlogDa Omena Hotel var et bemandingsfrit hotel uden reception, har man skulle omforandre hele stueetagen i de 2 bygninger med ny reception, restaurant, bar, kiosk, opholdsrum og pentry køkken (køkken til frit brug for hotelgæster). Fællesarealerne indeholder derudover et vaskeri, bibliotek- og pool rum, spilleværelse, stilleværelse med plads til fordybelse, biograf, live scene og en Tattoo Shop.  

UH Vaerlse Web Blog

Gæsteværelser og badeværelser er renoverede, og der er foretaget en refurbishment af alle gæsteværelser. I det nye koncept opererer man med bunk beds (køjesenge), og derfor er antallet af senge steget væsentligt fra ca. 460 til 913 sengepladser. Der er implementeret mekanisk ventilation i hele hotellet fordelt på 4 anlæg. Projektet er udført under stramt budget.

Se mere om projektet her.

Se mere om Urban House her.

Se Urban House Video her.  

Urban House Logo Neg Tag Blog