Chefarkitekt Tomas Snog taler om godt indeklima på DI Bygs forårskonference 2015

Program DI Bygs Foraarskonference

 

Torsdag den 26. marts 2015 kl. 13.00 – 17.20 afholder DI Byg forårskonference med temaet ”Værdien af godt indeklima i kroner og øre” med fokus på bygningens indeklima.

Vi opholder os i bygninger i 90 pct. af tiden, og som brugere af bygninger er vi meget mere produktive og trives bedre i et godt indeklima. Det giver værdi, ikke kun for brugerne, men også for bygherrer og producenter, hvis indeklimaet tænkes ind allerede i planlægningen af byggeriet.

På forårskonferencen fremlægges løsninger på forbedring af luftkvalitet, temperatur, akustik og lys. Samtidig gives bud på, hvordan de forskellige parametre kommunikeres og sælges til kunden som et samlet budskab.

Chefarkitekt Tomas Snog indleder konferencen kl. 13.10 med oplæg om godt indeklima i bygninger. Øvrige indlæg omhandler bl.a. viden om økonomiske parametre for ventilation og indeklima, værdien af dagslys og udsigt, fremtidens belysning samt betydningen af et godt indeklima for bygherre og ejendomsinvestor. 

Indlæggene bliver understøttet af præsentation af empiriske studier over værdien af et godt indeklima fra DTU Byg og det gode eksempel på, hvordan godt indeklima kan gøres op i kroner og øre ud fra konkrete erfaringer. Konferencen afrundes med præsentation af Energistyrelsens nye totaløkonomiske beregner af seniorforsker Kim Haugbølle fra SBi, Aalborg Universitet.

Konferencen finder sted torsdag den 26. marts kl. 13.00 – 17.20 på adressen Gl. Vindinge Konferencecenter i Nyborg.

Tilmeld dig ved at sende en e-mail med navn, titel og firmanavn til dibyg@di.dk

Se mere om konferencen på DI Bygs hjemmeside.