DANSKE ARK i DI - Stem som enkeltmandsvirksomhed med to ekstra fuldmagter

 

Hvor Er DANSKE ARK Highres Red Web

Til alle medlemmer af DANSKE ARK!

Vi har modtaget rigtig mange fuldmagter fra virksomheder i Jylland, på Fyn og Sjælland til at stemme nej til forslaget om DAs indlemmelse i DI, som vi gerne vil fordele blandt medlemsvirksomhederne på mandag.

Vi er glade for viljen og opbakningen til et fælles, selvstændigt DANSKE ARK!

Tilmeldingen til DANSKE ARKs generalforsamling er stadig åben. Vi opfordrer alle virksomheder til at møde op på generalforsamlingen mandag den 17. marts kl. 13.00, Kosmopol, Fiolstræde 44, 1171 København og afgive stemme.

Som enkeltmandsvirksomhed kan du stemme med to ekstra fuldmagter for større virksomheder ud over din egen virksomhed, hvis du møder op på generalforsamlingen på mandag.

NB! Vær opmærksom på, at det er et krav, at du er virksomhedsrepræsentant i egen virksomhed, for at du kan stemme med to fuldmagter for andre virksomheder. 

Chefarkitekt Tomas Snog står ude foran generalforsamlingen på mandag kl. 12-13, hvor medlemsvirksomheder kan hente to ekstra fuldmagter til at stemme nej med. Se Tomas´ kontaktinfo her.

Hvis du som medlemsvirksomhed deltager i generalforsamlingen og vil stemme nej, kan du også sende en mail med dine kontaktoplysninger til kommunikationsmedarbejder Line Bertholdt, og vi vil kontakte dig for at fordele de ekstra fuldmagter. Se Lines kontaktinfo her.

Vi ser frem til stort fremmøde!