Nyt samarbejde med BIM design

Allebygningersamletbillede223110

AI har indgået samarbejdsaftale med BIM design, som er eksperter i BIM-projektering i alle byggeriets faser.

”BIM-teamet kommer til at sidde hos AI på Refshalevej, og vi forventer, at samarbejdet vil bidrage til at skabe et højt vidensniveau i AI inden for BIM-projektering i Revit”, udtaler chefarkitekt Tomas Snog.

”BIM design er et ungt team af ambitiøse folk, som brænder for at bevise, at BIM er en gevinst for ethvert byggeri”, udtaler adm. direktør Michael Hoffmann Erichsen. ”Vi er samtidig ydmyge og respektfulde over for den eksisterende byggebranches viden og kompetencer og anerkender den ekspertise, som erfarne arkitekt- og ingeniørrådgivere sidder med. Derfor har vi valgt at etablere en base hos AI som udgangspunkt for et solidt samarbejde”.

BIM design er blandt de første virksomheder i Danmark, der arbejder 100% med BIM. Virksomheden består af 4 personer, som alle er specialister i BIM-projektering.

Både AI og BIM design ser frem til samarbejdet og forventer, at begge virksomheder kan drage stor nytte af det. Placeringen af teamet på tegnestuen hos AI er indtil videre på ubestemt tid, og planen er, at BIM design ligeledes skal fungere som support og sparringspartner på BIM-projektering i igangværende og nye projekter.

Se mere om BIM design på www.bimdesign.dk

Allebygningersamletbillede323110

 

ODR310