Konstruktionsingeniør og VVS-ingeniør søges til vores afdeling i København

Konstruktionsingeniør med 3-5 års erfaring

AI søger en konstruktionsingeniør til virksomheden med 3-5 års erfaring inden for nybyggeri og renovering. Du får en alsidig hverdag i en spændende stilling, hvor du kommer til at beskæftige dig med en bred vifte af store og små konstruktionsopgaver. Vi forventer, at du finder konstruktive løsninger, optegner projekter i AutoCAD, udarbejder statiske beregninger og indsender et samlet projektmateriale til indhentning af byggetilladelser hos kommunen. 

Vi stiller store krav til dine faglige evner inden for konstruktion og til din konkrete viden om geoteknik, stål, beton, murværk og trækonstruktioner, da opgaverne som ofte både er mangeartede og komplicerede. Mange gange skal du på byggeplads for at få overblik over muligheder og realiserbare løsninger, mens du under byggefasen skal føre tilsyn med arbejdet. 

VVS-ingeniør med solid teknisk erfaring

Vi søger en ny medarbejder med solid teknisk erfaring inden for projektering af traditionelle VVS-installationer i forbindelse med nybyggeri og renoveringsprojekter. Derudover ser vi gerne, at du har viden om kloak og mindre anlægsarbejder.

Seneste ansøgningsfrist  for begge stillinger er mandag den 30. september 2013.

Jobansøgning og CV mailes til ai@ai.dk mærket henholdsvis "Konstruktionsingeniør" eller "VVS-ingeniør" i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingerne kontakt adm. direktør Jan Bruus Sørensen på telefon 40 45 28 55.

Se det fulde stillingsopslag under Job i AI.