AI udstiller i DAC – Bæredygtig renovering

AI udstiller i DAC

The Nordic Built Challenge er en åben arkitektkonkurrence om renovering og transformering af fem specifikke bygninger placeret i de fem nordiske lande. Formålet med konkurrencen er at fremme innovation og udvikling af bæredygtige renoveringskoncepter.

I forbindelse med konkurrencen sender Nordic Innovation en vandreudstilling rundt i de nordiske lande, som kan opleves i Dansk Arkitektur Center d. 15. - 22. juni 2013.

AI er blandt de fire vindere af konkurrencens første fase om renovering og arkitektonisk opgradering af den almene boligforening Ellebo i Ballerup som den eneste danske sammen med to portugisiske og et engelsk vinderteam. DAC& BUILD afholder et inspirationsarrangement med fokus på den danske konkurrence, hvor vinderne og juryen fortæller om resultaterne fra konkurrencens første fase.

Kom og hør, hvordan nordisk arkitektur udfordres i konkurrence og hvornår bygningsrenovering er bæredygtig tirsdag den 18. juni kl. 15.00-17.00. Chefarkitekt Tomas Snog fra AI indleder præsentation af vinderforslag.

Se det fulde program her

Pris: Gratis, men tilmelding nødvendig via dette link

Læs mere om Nordic Built og se vinderforslagene her